Moeller a devenit Eaton

O combinatie de mare succes.

Moeller este acum parte componentă din Eaton. Se configurează un nou colos în electrotehnică. Cele două branduri au multe in comun. Deci multe avantaje pentru dvs.
Din postura de jucător important pe plan internaţional, ne străduim împreună să fim întotdeauna cel mai bun furnizor al dvs. – şi să vă oferim peste tot în lume produse, servicii şi soluţii unice, de calitate ridicată.
Calitatea produselor si inaltul lor nivel tehnic au fost, de-a lungul timpului, atributele pentru care Moeller era renumit in intreaga lume. Aceste atribute au fost preluate si vor fi dezvoltate in continuare de Eaton.
Ele vor fi completate de experianta şi prezenţă, siguranţa in functionare şi dinamismul oferit de un concern care este lider în tehnologie le poate oferi. De aceea nu este de mirare ca angajaţii noştri îşi exprimă satisfacţia de a face parte din concernul Eaton.

Pe scurt, este o legătură logică, mai mult decât benefică afacerilor noastre comune. Din aprilie 2008, prin integrarea Moeller de către Eaton şi încadrarea în sectorul Electric, începe o nouă eră.

 • Potenţialul de la Moeller este conservat – şi va fi dezvoltat de Eaton.
  Moeller este un important deschizător de drumuri în domeniul electrotehnicii din Germania şi completează competenţa mărcii Eaton şi pe plan internaţional. Tot ceea ce Moeller a demonstrat în ultimii 100 de ani – combinaţia unică între arta inginerească germană şi practicile comerciale flexibile, orientate spre client – va fi menţinut şi dezvoltat de către Eaton.
 • Sortimente de produse complementare – de la instalaţia de medie tensiune până la nivel de priză.
  De obicei, când doi furnizori îşi unesc forţele, sortimentele de produse se asimilează şi se egalizează. Cu Eaton şi Moeller lucrurile stau altfel. În acest caz, portfoliile se completează şi oferta de produse se dublează. Eaton se poate asocia cu gamele inovatoare de la Moeller – oferind posibilităţi suplimentare, de la automatizări pentru clădiri până la automatizări industriale, de la mediea tensiune până la nivel de priză.
 • Suntem lângă clienţii noştri, la faţa locului – în întreaga lume.
  Noi impulsuri în calitatea şi disponibilitatea serviciilor, reprezintă aşteptările clienţilor în perioada actuală. Eaton oferă pe piaţă cea mai completă orientare spre client, rezultată din angajamentul personalului de distribuţie şi service la faţa locului şi din prezenţa la nivel mondial a unei organizaţii cu peste 70.000 angajaţi activi şi activităţi de distribuţie în 150 de ţări de pe glob.
 • Servicii performante – prin noi vă atingeţi obiectivele.
  Eaton nu se rezumă la a furniza produsul dorit la locaţia dorită. Eaton oferă şi soluţiile de logistică şi plusvaloare specifice dorinţelor dvs. Noi suntem, de-a lungul întregului proces de aprovizionare, un partener experimentat şi eficient – şi asigurăm în acest sens îndeplinirea obiectivului dvs. prin intermediul produselor noastre.
 • Acoperire completă a pieţei – pe plan internaţional, la toate standardele.
  Ca multe altele de la Eaton şi Moeller, se extinde şi prezenţa în toate regiunile de pe glob. Eaton consolidează prezenţa componentelor pe pieţele conforme IEC – şi joacă un rol de lider în lumea UL/CSA. Tehnica de înaltă performanţă şi experienţa acumulată în cercetare şi dezvoltare sunt acum în beneficiul tuturor clienţilor. Indiferent de standardele pe care ei le utilizează.