EatonEU-AboutUs banner

Eaton in Europa, Orientul Mijlociu si Africa

Eaton este o companie specializată în managementul energiei cu vânzări de 22 miliarde de dolari în anul 2013.

Eaton oferă soluţii eficiente energetic care îi ajută pe clienţii noştri să gestioneze efectiv energia electrică, hidraulică şi mecanică mai eficient, mai sigur şi mai durabil. Eaton are circa 103.000 de angajaţi şi vinde produse în peste 175 de ţări. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.eaton.eu Sectorul Electric al Eaton este un lider global cu expertiză în protecţia şi distribuţia energiei electrice; alimentare de rezervă şi de siguranţă; control şi automatizări industriale; sisteme de iluminat şi securitate; soluţii de cablare structurată; soluţii pentru medii de lucru severe şi periculoase şi servicii de inginerie. Datorită soluţiilor sale globale, Eaton răspunde cu succes celor mai importante provocări actuale privind managementul energiei electrice.

Prezenta noastra din ce in ce mai pregnanta ne-a permis sa fim de folos clientilor din intreaga Europa

Implicarea Eaton in Europa a inceput in 1946 cu un actionariat minoritar in cardul Hobourn-Eaton Manufacturing Company Ltd., producator britanic de pompe si angrenaje. De atunci, prezenta Eaton in aceasta regiune a devenit din ce in ce mai pregnanta atat prin intermediul filialelor cat si prin preluarea anumitor companii.In anul 2008 Eaton s-a imbunatatit ca organizatie, la nivel global, prin preluarea Grupului Moeller. In urma acestei tranzactii, Eaton detine in prezent mai mult de 60 de fabrici care produc componente electrice, de aviatie, hidraulice, pentru camioane si autoturisme menite pietelor din Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa

Sistemul de afaceri Eaton

Eaton este, la nivel global, unul dintre principalii producatori de componente industriale si comerciale care influenteaza viata de zi cu zi a oamenilor fie la serviciu, acasa sau in timpul liber.
Prin oferta noastra ce include produse inovatoare si de o calitate inalta si prin mentinerea unor relatii foarte bune cu clientii nostri suntem mandri sa jucam un rol active pe piata europeana. O mare parte din tot ceea ce realizam se concentreaza pe dezvoltarea unor produse care sa ajute clientii sa protejeze mediul prin conservarea energiei, reducerea nivelului emisiilor poluante si economisirea resurselor

Diviziile noastre

Toate diviziile Eaton opereaza si in Europa

Sectorul Electric

Sectorul Electric a avut vanzari in valoare de 6.4 miliarde USD in anul 2010. Sectorul Electric Eaton este lider in domeniul distributiei de energie electrica, a sistemelor de calitate, a automatizarilor industriale si in controlul productiei si a serviciilor. Segmentul electric furnizeaza solutii de control tehnologic, care serveste cerintelor majore de pe piata industriala, a utilitatiilor, din domeniul rezidential, comercial si al tehnologiei informatiilor.

Sectorul industrial

Divizia hidraulica
Sectorul Hidraulic a avut vanzari de 2.3 miliarde USD in anul 2010. Eaton este lider in productia de sisteme si componente care se folosesc in aplicatii mobile sau industriale. Piata acestor produse o reprezinta domeniile: agricultura, constructiile, mineritul, prelucrarea lemnului, utilitatiile, manipularea materialelor, masini si utilaje, turnarea metalelor, generatoare de putere, prelucrarea primara a metalelor, petrol si gaze.

Divizia Aerospatiala
Divizia Aerospatiala a avut vanzari de 1.5 miliarde USD in anul 2010. Eaton este lider in proiectarea, producerea si vanzarea a unei game globale de sisteme si componente fiabile si de inalta eficienta in hidraulica, controlul miscarii, alimentarii cu carburanti pentru industria aerospatiala.

Divizia Camioane
Grupul autocamioane, cu vanzari de 2.0 miliarde USD in anul 2010, este lider la nivel global in proiectarea, producerea si promovarea de sisteme si componente pentru vehicule comerciale. La nivel global, Eaton ofera componente pentru sistemul de transmisie si produse ce include transmisii manuale si automate, sisteme hibride de putere, ambreiaj si sisteme de avertizare in caz de coliziune cu adaptare controlata a traiectoriei.

Divizia Automobile
Grupul Automobile din cadrul Eaton, cu vanzari de 1.5 miliarde USD in anul 2010, este partener al industriei auto. Principalele produse includ turbocompresoare, supape de motoare, sistemul de actionare a supapelor, pistoanele, diferentialele blocabile, sistemul de injectie, sistemul de emisie, controlul sigurantei, controlul transmisiei si a motorului, spoiler-ele, carcasa exterioara, componentele din plastic si conectori pentru fluide.